Relatia de telepatie intre sufletele perechede William Henderson, autorul cartii The Science of Soulmates

Telepatia si psihokinezia (proiectia energiei psihice pentru a muta obiecte sau pentru a influenta materia) a fost dovedita stiintific cu ajutorul experimentelor initiate timp de peste 30 de ani in cadrul universitatii Princeton, prin programul PEAR.

Nu auzim prea des despre astfel de lucruri in media din cauza prejudiciilor, aduse de scolile stiintifice conventionale, asupra ceea ce putem denumi a fi supranatural/paranormal.

Asa cum se spune, “chiar daca ar fi adevarat, tot nu as crede” . Dar dovezile exista si sunt la fel de substantiale si de valide precum sunt dovezile despre existenta electronilor. Deci, ce inseamna acest lucru pentru noi si pentru cautarile noastre in cunoasterea sufletului pereche? Inseamna ca suntem absolut conectati cu sufletul nostru pereche. Chiar si acei care se indoiesc de existenta unui suflet pereche etern care este ingemanat cu ei pe parcursul mai multor vieti, se poate garanta ca sunt totusi conectati cu cineva din lume care are cea mai apropiata viziune a lor.

Existenta telepatiei are multe conotatii. Ea semnifica in primul rand interconectare umana, o retea de comunicare, ganduri impartasite si sentimente de care cei mai multi nu sunt inca constienti. Asa cum arata experimentele de la Princeton, telepatia se produce instantaneu, netinand cont de distanta. Ai putea comunica cu sufletul pereche care se afla la capatul celalalt al planetei sau care este chiar vis-à-vis. E ca si cand ai avea sentimentul ca exista cineva acolo, pe care-l poti simti atat de profund, incat ti-e si teama sa crezi ca este real. In acest caz poti fi sigur ca ceea ce simti este real. Nu este necesar sa crezi intr-un suflet pereche sau destin; contactul telepatic a fost dovedit stiintific.

Asa cum arata studiile efectuate de Princeton, contactul telepatic este mai puternic cu cineva cu care te afli pe aceeasi frecventa. Telepatia nu cunoaste limitele impuse de spatiu si, prin urmare, contactul cel mai puternic se va realiza cu sufletul tau pereche oriunde s-ar afla el; iar daca nu crezi in suflet pereche, se va realiza cu cel care este "la unison" cu tine.

Daca doresti sa descoperi cine este sufletul tau pereche, va trebui sa inveti sa recunosti cu cine realizezi contactul telepatic cel mai puternic si care sunt conexiunile cele mai puternice. Odata ce acest lucru este realizat, macar unul din perechea de suflete ar trebui sa fie capabil sa-l identifice pe celalalt.

Un alt articol despre suflete pereche puteti urmari pe blog-ul: http://doridana.blogspot.com/2008/09/suflet-pereche.html


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

PUBLICITATE